Biri 17.8.18
Løp 1 Lille Amare
Han har fått et fint spor og trives godt på Biri. Feilet bort seiern i siste sving sist, så formen er fin. Han er ikke dårligere enn de andre og jeg tror han kjemper langt framme igjen.

Løp 2 Boadway
Han gikk et fint løp i rygg sist, satt fast med krefter spart da. Står fint til nå, og vi prøver å lede hele veien, jeg har god tro på han.

Bergen 18.8.18
Løp 7 Garfieldz Prinze
Dårlig spor, men god kusk. Veldig positiv i sitt første travløp for oss forrige gang, og jeg tror han hadde vunnet med tidligere luke da. står vanskelig til nå og møter noen gode, men jeg tro han henter mange tilsutt. Veldig fornøyd om han er blandt de 4-5.

Momarken 19.8.18
Løp 6 Whitney Brodda
Fikk et tøft løp av meg sist og det må jeg ta på min kappe. Skal få et snillere løpsopplegg nå og er en god opplevelse og premie som er målet.

Leangen 20.8.18
Løp 3 og 8 W.J.Eminent Bergen
Bergen kommer ut etter lang pause med sykdom og rusk i maskineriet. Han er satt opp for dette, gått et jobb på Biri med sal og to jobb med vogn. Det siste jobbet som han gikk på Onsdag var et kvast jobb så han er klar for oppgaven. Han er god etter pause og gikk en 12 tid på Leangen etter pause ifjor. Jeg tror han kjemper om seiern i begge løpene.

Input your search keywords and press "Enter".